17.08.2014 - Orientering

Gull til Oddveig i Midt-Norsk

Midt-Norsk Mesterskap i orientering ble denne helga arrangert av Stjørdals-Blink og Varden.

Sprinten foregikk fredag ettermiddag på Stjørdal, med friidrettsanlegget på Øverlands Minde som arena. Løypene gikk i variert terreng med en blanding av boligområder, idrettsanlegg, skogsområder og skoleområder. Her hadde OIF kun en deltaker til start, nemlig Rolf Wærnes. Han stilte i klasse H 60, og tok bronsemedalje blant 24 startende i klassen. Klassevinneren var ikke fra Midt Norge, og telte derfor ikke med i mesterskapet. Løypa var 2,4 km og hadde 12 poster.

Langdistansen på lørdag hadde arena ved Meråker Videregående skole, og terrenget var mye skråli med både åpen furuskog, myrområder og tett vegetasjon. Her hadde OIF to deltakere, og Oddveig Lien sikret seg her gullmedaljen i klasse D 80. Løypa var 3,0 km med 11 poster.
Rolf kom utenfor pallen på langdistansen, på den "sure" fjerdeplassen. Løypa på 5,8 km besto av 15 poster.

Søndag var det stafetter, og arena var ved flystripa ved gården Øian på Stordalen. Her stilte OIF ikke lag, men Rolf deltok sammen med to løpere fra Leik i mix-klassen, hvor de kom på andreplass.

28. - 30. august 2015 er det OIF sammen med Byåsen som skal arrangere Midt-Norsk Mesterskap. Sprinten vil da foregå på Orkanger fredag ettermiddag, langdistanse og stafetter i Knyken på lørdag og søndag.

Resultater: Sprint    Langdistanse    Stafett

Under følger noen bilder fra mesterskapet.