02.10.2014 - Orientering

Natt-løp i Børsa 1/10

500 zenith2

Børsa IL arrangerte natt-løp fra Lyngstua 1. oktober.

Arne Gaustad var løypelegger og arrangør, mens o-avdelingen sto for avslutningstilselningen etter løpet. På tross av regnværet ble det en fin o-kveld i god høsttemperatur.

Løypene hadde mange poster og var lagt i et kjent terreng for de fleste, men skapte likevel problemer for enkelte.  Å ta seg fram til postene i tett skog med tildels mye vindfall er ikke lett i mørket.

Kort-løypa (1,8 km) ble vunnet av Anders Solstad og lang-løypa (3,4 km) av parløperne Brage og Ola Keiserås. Totalt 16 løpere deltok.

Til tilselningen etter løpet var også o-løpere som ikke stilte på kveldens løp inviterte, og flere kom for å spise pizza og drikke kaffe.
For undertegnede (Rolf) som var lengst av alle ute i skogen, var pizzaen blitt kald, men smakte likevel godt etter en lang "treningstur" på ca. 2 timer.