Charlottenlund - Orkanger

Charlottenlund - Orkanger

23.03.2010 09:10

Søndag 20.3.2010 i Charlottenlundhallen

Resultat: 15-15 (4-7)

Sesongen ble avsluttet med dobbelkamp i Charlottenlundhallen. OIF trengte kun to poeng for å bli seriemestere, så spillere, trenere og foreldre reknet med at dette skulle gå greit allerede i den første kampen.

OIF-gutta startet kampen forrykende og gikk raskt opp i en 3 måls ledelse. Balltempoet dalte noe midtveis omgangen, men vi gikk allikevel til pause på stillingen 4-7.

Vanskelig å peke på hva som skjedde i starten av 2. omgang, da vi hadde en dårlig 12 minutters periode med kun en skåring. Motstanderen dro i fra og hadde en tremålsledelse helt til det var 3 minutter igjen av kampen. Vi på tribunen satt bare og ventet på at trenerne skulle legge om til offensivt forsvar, noe som også ble gjort når det var et par minutter igjen å spille. Allikevel slet vi med å innhente Charlottenlund, som ledet med 2 mål når det var igjen 40 sek av kampen.

Det utrolige skjedde da gutta viste en enorm vinnervilje og klarte å dra i land ett poeng 7 sekunder før slutt. Til tross for varierende prestasjoner, var alle tilskuerne enige om at dette var den mest spennende kampen vi har opplevd denne sesongen.