19.11.2015 - Usortert

Polsk nyervervelse til Orkanger

2015 11 18 21.28.57

Hubert Jasiak blir en spennende spiller å følge kommende sesong.

På tampen av årets sesong fikk OIF Fotball en epost fra Hubert der han sa han ville begynne å spille fotball for Orkanger. Nå er alle papirer i orden, da internasjonale overganger trenger litt mer behandlingstid, og Hubert er klar for å ikle seg den gule drakta.

Hubert Wojciech Jasiak er 25 år gammel og kommer fra Gryfino i Polen. Han flyttet til Orkanger for rundt 5 måneder siden sammen med sin kjæreste da begge fikk seg jobb her i området. Hubert jobber for tiden på Heimdal, men bor midt i Orkanger. Selv om han har bodd i Norge i under et halv år er det imponerende hvor fort han har lært språket, og har ingen problemer med å gjøre seg forstått på norsk. Er fotballklokskapen på samme nivå har vi noe spennende i møte, og det kan se sånn ut.

Hubert har erfaring fra 3. divisjon i Polen, og er en allsidig spiller. Ifølge han selv kan han spille på begge sider av banen, både offensivt og defensivt. Han rakk akkurat å få med seg den siste treningen i høst for A-laget og viste allerede da fotballferdigheter. Hubert har en god fysikk med bra driv, innsats og veldig gode basisferdigheter. Det har han fortsatt vist på futsal-treningene som har foregått inne i Orklahallen de siste ukene.

Vi ønsker både Hubert og hans samboer hjertelig velkommen til Orkanger og OIF!

2015 11 18 21.28.57

Dette er en spiller som fort kan bli en publikumsfavoritt i Idrettsparken.