15.12.2016 -

Flott gave til OIFs stikomite

1 Gave OIF stikomite nett

Norbert Schneider, bosatt i Tyskland og ansatt som selger ved Orkdalsbedriften Washington Mills, er blitt forelsket i Ulvåsmarka. Da han ble hedret for 25 års ansettelse i bedriften, valgte han å gi gaven sin til Orkanger IFs stikomite.

- Det er rørende og utrolig morsomt å få en slik anerkjennelse, sa Bjørn Krokdal som er leder i OIFs stikomite. - Norberts gave viser at jobben vi gjør med å legge til rette stier for turgåere sommer og vinter blir satt pris på.

Det var styremedlem i Washington Mills og ansatt ved bedriften, Hallvard Erlandsen, som representerte bedriften under den høytidelige overrekkelsen som fant sted på OIFs julemøte for hovedstyret og avdelingsstyrene onsdag 14. desember i Ulvåshytta.

- I tillegg til Norbert Schneiders gave på 3.000 kroner, har bedriften også bestemt seg for å være med på gaven ved å doble beløpet til 6.000 kroner, sa Erlandsen og overrakte diplom som det synlige beviset på gaven.

Krokdal kvitterte med stor takk og fortalte at pengene vil bli brukt til gjennomføring av nye prosjekter. Han nevnte blant annet et skilt-prosjekt som de er i gang med nå.

Også OIF-leder Geir Knutzen uttrykte stor takknemlighet for gaven og sa at slikt varmer og viser at alle frivillige dugnadstimer som blir lagt ned i OIF blir lagt merke til og satt pris på.

Her er bilder fra julemøtet 2016:

5 Julemote3 WashingtonMillsgave OIF nett2 OIF leder Geir Knutzen nettBjorn Krokdal nett1 Gave OIF stikomite nett