Orkanger - Støren

Orkanger - Støren

11.03.2010 22:35

Onsdag 10.3.2010 i Orklahallen

Så var det klart for siste hjemmekamp denne sesongen. Sykdom til tross, siste hjemmekamp skal man ikke gå glipp av. Denne onsdagskvelden var det Støren som gjestet Orklahallen.

Det var et tent hjemmelag som entret banen. De kom godt i gang med fine skåringer fra distanse. Utover i omgangen mistet spillerne litt fokus, og hadde litt for mange tekniske feil. Allikevel gikk de til pause med komfortabel 8-3 ledelse.

Publikum på tribunen var trygge på at "sjefen" hadde brukt pausen riktig, og at vi fikk se et helt annet lag på parketten i andre omgang. Kanskje var guttene trygge på at to poeng var sikret, for de vartet ikke opp med storspill i andre omgang slik vi er vant til. Vi fikk uansett se at guttene kjempet seg til skåring etter skåring.
Da dommerne blåste i fløyta for full tid, viste tavla 15 - 7 til Orkanger.


Orkangers G11 lag har en stor supportergjeng som elsker laget sitt. Vi takker Hallvard og Bente for den innsatsen de har gjort gjennom sesongen. Dere har utviklet spillerne til å bli en samspilt gjeng som spiller godt, og dere har skapt et kjempemiljø rundt laget. Nå gjenstår kun to kamper denne sesongen. Blir det seier på en av de kampene, er Orkangers G11 seriemestere.
...Og det skal feires med sesongavslutning på cup i Molde.


For foreldregruppa
Sissel Barø