Seier i lokaloppgjør

4. div. avd. 03
Orklahallen, tirsdag 13.11.2007 kl 20:00
Resultat: 17-23 (10-14)

Orkanger: Linn Merete Bye, Ingrid Hoff, Sissel I. Mjøen (7 mål), Trude Staurset, Ragnhild Bergsrønning, Monika Storbekken Fuglås (4 mål), Kristin B. Sognli (1 mål), Kirsti Lund, Gry Mjøen By (2 mål), Lisa Aldèn, Ingrid Indergård Sundli (1 mål), Janniche Snildal ( 8 mål)

Orkdal hadde favorittstempel før kampen og det så ut til å prege dem. Kampen startet veldig bra for Orkanger og vi ledet 4-0 etter 5 minutter. Vi hadde bra flyt i spillet, og med Janniche i spissen spilte vi i perioder veldig bra angrepsspill. Bak et godt forsvar gjorde Ingrid en kjempekamp mellom stengene og dermed fikk vi kjørt fart framover. Vi hevet oss betraktelig fra forrige kamp og hele laget gjorde en bra innsats. Lokaloppgjør er bestandig spesielt og det var godt å ta med seg 2 poeng.