Svorkmo/NOI – Orkanger

4. div. avd. 03
Orklahallen, lørdag 9.2.2008 kl 16:00
Resultat: 9-40 (7-16)

Orkanger: Astrid Aunli, Ingrid Hoff, Hilde Knutsen, Trude Staurset (1 mål), Ragnhild Bergsrønning (3 mål), Monika Storbekken Fuglås (15 mål), Helene Vollum (3 mål), Gry Mjøen By (8 mål), Lisa Aldèn, Sara Rønning (1 mål), Berit Kvåle (1 mål), Aina Wuttudal (4 mål), Kristin Sognli (4 mål)

Det ble en pause på 15-20 minutter helt i starten av kampen da en Svorkmo-spiller skadet kneet stygt og ble fraktet til sykehus med ambulanse. Etter dette måtte Svorkmo spille med en spiller mindre og det var aldri noen tvil hvor seieren skulle havne. I 1. omgang hang likevel Svorkmo litt med i kampen, men etter pause fikk vi satt forsvaret og kjørte tempo framover. Vi nådde målene vi satte oss både bakover og framover, og er fornøyd med at vi klarte å holde konsentrasjonen helt til slutt.