09.06.2006 -

Velkommen til Barnekretsturnstevne 2006

eb.jpgAlt er klappet og klart til å ta imot 1200 turnere og 400 trenere og lagledere til årets Brnekretsturnstevne. Hovedkomiteens leder Else-Britt Evjen, ønsker alle hjertelig velkommen. Til og med langtidsvarselet er bra!

banner_1.jpgDugnadsgjengene har stått på for å gjøre alt teknisk klart, og i ettermiddag blir sekretariatet bemannet. Fra kl. 17 begynner gjestene å komme.

Banneret i J.O. Rømmesmos vei er på plass, og fra flaggstengene langs Orkdalsveien fra sentrum til Bårdshaug vaier splitter nye OIF-flagg sammen med det norske flagg.

Overnattingsstedene er klare, og i Orklahallen er alt i rute for å arrangere KM i aerobic, oppvisninger, konkurranser - og ikke minst bespisning for over 1000 mennesker.per.jpg

Alle frivillige medhjelpere som er satt opp på vakt i løpet av helga ønskes lykke til med arbeidet fra både Hovedkomiteen og OIF-styret!

Det er mye som må klaffe under et så stort arrangement. På bildet ser dere Per Opøyen, ansvarlig for "lempegjengen" som har ansvar for at alt turnutstyr er på riktig plass til riktig tid. Her planlegges arbeidet sammen med Marit Krovoll Høiseth fra Hovedkomiteen og Carina Røhme, en av OIF turns trenere.

eva.jpgBespisning er en viktig oppgave under et stevne. ... uten mat og drikke, vet dere! På bildet er Eva Akselsen på plass på kjøkkenet i Orklahallen og teller opp serveringsskåler som bl.a. skal brukes under lørdagens festmiddag.

Leder i teknisk komite, Kjell Morten Hanssen er i sving under hele stevnet med alle sine medhjelpere. han har hånd om det meste, fra parkering, utstyrsplanlegging og flagging i gatene!